Na het maken van jouw website wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen deze kunnen bekijken. Vandaar dat de websites van JouwWeb geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten, dus ook mobiel en tablet. Maak het nu voor mobiele bezoekers van je website gemakkelijker om met jou in contact te komen door een mobiele balk toe te voegen.

Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.

Stap 2

Schakel de mobiele weergave in door op het mobiel icoontje links bovenin te klikken.

Je ziet nu de optie mobiele balk verschijnen.

Stap 3

Schakel de mobiele balk in. Je ziet nu een aantal opties die in je kan vullen.

• Kleurenschema: Kies de kleur die je mobiele balk moet hebben.
  • E-mailadres: Vul het e-mailadres in waar bezoekers een bericht naar kunnen sturen.
  • Telefoonnummer: Laat bezoekers met een druk op de knop telefonisch in contact komen met je.
  • Locatie: Vul het bezoekadres in, zodat bezoekers weten waar ze je kunnen vinden.
  • Social network: Voeg eventueel een link naar een social media pagina toe. Kies het gewenste social media kanaal en vul je gebruikersnaam in.
  • WhatsApp: Geef bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk een appje te sturen door deze optie in te schakelen.

De mobiele balk kan er bijvoorbeeld zo uitzien op je website.