Om JouwWeb te gebruiken hoef je niets te downloaden. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en de meest recente versie van je browser.

JouwWeb werkt met alle gangbare browsers, maar vereist wel dat je een recente versie gebruikt.

• Google Chrome (aanbevolen)
  • Firefox
  • Safari
  • Microsoft Edge

Mobiele apparaten

Het bewerken van je website via tablet of mobiel is ook mogelijk. Elementen kunnen toegevoegd worden, elementen kunnen gewijzigd worden en je kan zelfs de instellingen van je website wijzigen. Voortaan kun je dus overal, zelfs onderweg, aan je website werken!

Tip: Je kan JouwWeb ook als Web App gebruiken.

Cookies en Javascript toestaan

Om in te kunnen loggen is het noodzakelijk dat je cookies en Javascript toestaat in de instellingen van jouw browser. Standaard staat dat in elke browser correct ingesteld.